Не трябва да мислим само за тротоари, заяви пред БНТ Емилия

...
Не трябва да мислим само за тротоари, заяви пред БНТ Емилия
Коментари Харесай

Ще има ли сглобка и на местно ниво в София?

Не би трябвало да мислим единствено за тротоари, съобщи пред БНТ Емилия Ангелова - претендент за общински консултант от МК " " - " " (Спаси София). 

Тя счита, че не би трябвало да съпоставяме София през днешния ден с преди. 

Според нея би трябвало всичко съвсем да се промени след 18 години ръководство на. Едно от най - значимите е да се спре ремонт на ремонта. 

" За съответните проблеми, имаме решения ", съобщи Ангелова. И разяснява казусът с паркирането. Тя изясни, че има по този начин наречените монтажни паркинги, които се построяват за към 1 година. Дори нашите строителни компании могат да построяват такива. Подобни паркинги има в цяла Европа ", изясни тя. 

Относно наредбата, с която се не разрешава влизането на старите коли в центъра на столицата, Ангелова съобщи, че от МК " " - " " (Спаси София) желаят да надградят наредбата, касаеща втория стадий и подсети: " Здравето на хората е на първо място ".

Ангелова счита, че опазването на здравето би трябвало да е настрана от финансите. Според нея индивидът, който схваща от финанси, надали схваща от здраве.

На въпрос дали се готви сглобка и на локално равнище в София, Емилия Ангелова е безапелационна, че няма това да стане. " Важното е какво се случва в този град ", подсети тя и разясни: " Всеки гласоподава по съвест ".

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР